Tjenester

Våre tjenester

Tømrertjenester utført av mesterbedriften Mesterbygg Østfold AS. 

Mesterbygg Østfold AS tilbyr en rekke tjenester innen rehabilitering, renovering og diverse tømrerjobber. Hos oss får du utført kvalitetshåndverk, og kan stole på at arbeidet er utført i tråd med gjeldende lover og forskrifter. Vi har faste samarbeidspartnere i alle faggrupper og ovenfor våre kunder opptrer vi som totalleverandør av håndverkstjenester. Vi bruker fagfolk på alle nivå.

Restaurering

Vi sørger for restaurering av din bolig, og sørger dermed for å pusse opp og fornye det, men samtidig beholde eksisterende stil og utrykk. Dette er spesielt aktuelt i antikvariske bygninger.

Rehabilitering

Vi arbeider også med å rehabilitere boliger, både innvendig og utvendig. Enten du bare skal ha en oppussing, eller om du skal rive eller sette opp nye vegger, påtar vi oss hele jobben. Vi sørger for at alle nødvendige yrkesgrupper blir involvert, og kan gi en totalpris til deg for nødvendig arbeid.

Ombygging

Ønsker du å utvide din eksisterende bolig, eller har du kanskje behov for å gjøre en del endringer i planløsningen? Mesterbygg Østfold AS tar på seg oppdrag innen tilbygg, påbygg og ombygging på nye og eldre hus, i moderne eller klassisk stil.

Terrasser og garasjer

Er du lei av å skrape is og snø av bilen om vinterhalvåret? Løsningen kan være å få satt opp en garasje, og på den måten ha en is og snøfri bil tidlig på morgenen. Vi setter også om terrasser slik at du kan få utnyttet uteområde i større grad. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvilke løsninger som kan passe for deg.

Tegninger og søknader

For å få oppført tilbygg, garasjer og lignende, er det behov for å sende søknad til kommunen om byggetillatelse. Dette kan være en utakknemlig jobb om man ikke vet hvordan dette fungerer. Vi sørger for at nødvendige søknader blir levert inn, sammen med den dokumentasjon som kreves. Mesterbygg Østfold AS sørger også for å få tegnet det du ønsker å få bygget.

Asbestsanering

Det har i lang tid vært vanlig å bruke byggematerialer som inneholder asbest. Spesielt eternittplater ble svært mye brukt til å kle hus med, både til vegger og tak. Etter hvert fant forskerne ut at stoffet er særdeles kreftfremkallende, og ble derfor forbudt å bruke i 1980. På grunn av dens tidligere popularitet i byggebransjen for dens anvendelighet, er det mange eldre hus og bygninger som inneholder slike materialer. Under rivning eller restaurering og rehabiliteringsoppdrag kan man fort komme ut for asbestholdig materiale. Dette skal håndteres etter strenge forskrifter, og kan bare utføres av bedrifter som har fått godkjenning til å utføre slikt arbeid fra Arbeidstilsynet.

Mesterbygg Østfold AS har alle nødvendige godkjennelser for slikt arbeid, og utfører asbestsanering innvendig og utvendig. Har du noen spørsmål rundt dette, ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Diverse tømrertjenester

Vi utfører det meste av standard tømrer og snekkertjenester slikt som skiftning av dører, vinduer, kledning og tak, legging av gulv, lister og mye mer. I tillegg til dette har vi mange oppdrag innen skadesanering. Vi sørger for å få boligen på stell igjen etter for eksempel vann og brannskader.

Mesterbygg Østfold AS sørger også for å måle og dokumentere fuktnivået i materialer, byggmasse og relativ luftfuktighet. Å måle at fuktnivået ligger innenfor grenseverdiene er særdeles viktig, og like viktig ved nybygg som ved gjenoppbygging etter vannskader. Vi er tilgjengelig for oppdrag for private så vell som offentlig og andre byggentreprenører.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål eller ønsker å avtale en befaring og få tilsendt et godt tilbud!
byggmesterforbundet_logo_kvadratisk
startbank